Tänään oltiin molempien likkojen kanssa Haminan koiranäyttelyssä.  Ei nyt ollu ihan onnistunut reissu.. Jadelle tuli paha olo kun piti mennä kehään, eli se seisoi todella huonosti ja korvat oli luimussa (josta myös tuomari huomautti arvostelussaan...) Maa haisi myös niin mielenkiintoiselle ettei Jade olisi malttanut pitää päätään yhtään ylhäällä.. :(

Nemi taas ei malttanut rauhoittua millään ja sen oli näköistäkin kehässä. Sinkoili minne sattuu. Tuomarikin oli niin pelottava että Nemi olisi halunnut lähtä kovaa vauhtia karkuun. Harmittaa kyllä kun olisi voinut pärjätä jos koiria olisi kiinnostanut. Minä tyhmä vielä unohdin ottaa nameja mukaan, olisi edes Jadea saanut vähän kiinnostumaan.


Nemi: 2. pentu

"7,5 months. Feminime head. Good expression. Excellent pigmentation. Good ear carriage. Well build body. Very promising. Moves well. Only the temperament should be more free(?). Good coat. Promising." (Hassi Assenmacher-Feyel)

Jade: NUO EH/3

"19 months. Small in size. Good head. Enough typical expression. Dark eyes. Ear carriage could be better. Body is not finished. Topline is a bit soft. Good angulations. Good tail carriage. Moves loose in elbows." (Hassi Assenmacher-Feyel)

 

Seuraavaksi sitten Kotkan Ruusuun Jaden kanssa. Toivottavasti menee paljon paremmin, tosin tuomarina tais olla Marianne Holm, joka oli Lahdessa ja Jade sai EH:n. Karvaakin oli silloin paljon enemmän :( yhyy.. Nauru Aikataulut onkin näköjään jo ilmestyneet ja valkkareita on 12 kpl. Todella vähän.. ;o